Alkotónap Kecskeméten


 




Alkotónap Kecskeméten

a Varrógépcentrum oktatóinak tolmácsolásában


A rendezvény időpontja 2014. november 15. Szombat


Helyszín: Tudósház,  6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5. 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, illetve tanulni vágyót a Tudósházzal, illetve a kecskeméti foltvarrókkal együtt szervezett alkotó napunkra. Ha régóta szeretnél megtanulni textilt festeni, vagy érdekel a tradicionális kézi applikáció, itt a helyed, mi számítunk Rád!
A tervezett program:
-9:00-10:00 érkezés, regisztráció, vásárlási lehetőség
-10:00-13:00 különböző batikolási technikák kipróbálása, a PROCION MX textilfestékkel
-13:00-14:00 Ebéd
-14:00-17:00 Tradicionális kézi applikáció, Zsuzsi baba, és egyéb minták (közben a festett anyagok kimosása)
 
A tanfolyamok ideje alatt természetesen, a már megszokott módon lesz vásárlási lehetőség is a Varrógépcentrum kínálatából.
 A tanfolyamokra igényelhető egységcsomag is. A festéshez a csomag tartalmazni fogja a megfesthető anyagot, ami kb. 3 méter fehér vászonnak felel meg.  A csomag ára 3000Ft. Fontos, hogy ha nem kérsz csomagot, a vásznadat akkor is be kell avatni. Ez történjen úgy, hogy erős mosószerrel, öblítő NÉLKÜL legmagasabb hőfokon mosd ki gépben. Amit a festéshez mindenkinek hozni kell: egy olyan kötény, amit már nem sajnálsz, ha összekened, egy 1-2 liter körüli befőttes üveg kupakkal, valamint egy rossz fakanál.
Az applikációra szintén igényelhető lesz egységcsomag, ennek az ára 2000 Ft. Ez tartalmazni fogja az összes textilt, és közbélést, amire a mű elkészítése közben szükség lehet. Ha nem kérsz csomagot, hozz magaddal többféle anyagmaradékot az applikációhoz, fontos hogy legyen benne test szín is, valamint nagyobb darabot alapnak.
A Tudósházban lesz lehetőség ebédelni, a menü ára 850 Ft, mely tartalmaz levest, főételt, és desszertet is. Mi már teszteltük, és garantáljuk, hogy finom!
Az egész napos rendezvénynek egy összegben a részvételi díja 5000 Ft.
A részvételi díj kiegyenlíthető lesz a helyszínen, készpénzben. A csomagok árát is ott tudjátok majd fizetni.

Regisztrálni az alábbi űrlapot kitöltve tudsz. Kérünk, ha több ember nevében regisztrálnál, akkor is egyesével töltsd ki a jelentkezést. Ezzel kollégáink munkáját nagyban megkönnyíted. Jelentkezni november 9-ig (vasárnap) lehetséges.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!